Շատ օգտակար և համեղ ապուր հավի մսով և արիշտայով
Դիտումներ 338
800գ հավի միս
2 հատ գլուխ սոխ
2 հատ գազար
2 հատ նեխուր
10 հատ սև հատիկավոր պղպեղ
աղ
2,5 լ ջուր
կանաչեղեն
արիշտա
Պատրաստման եղանակը՝
Տարայի մեջ ավելացնել հավի միս, մեկ գլուխ սոխ և նեխուր, վրան լցնել ջուր
Հասցնել եռալուն, վրայից հանել առաջացած փրփուրը
Կրակը դանդաղացնել և եփել 1,5 ժամ փակ կափարիչով
Մյուս սոխը կտրատել, մանրեցնել գազարը
Հանել հավի միսը և բաժանել ոսկորներից
Արգանակի մեջ ավելացնել կտրատած բանջարեղենները և մարմանդ կրակի վրա եփել 10 րոպե
Ավելացնել արիշտան և եփել ևս 3 րոպե ուժեղ կրակի վրա
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը