Շատ նուրբ շոկոլադապատ Բաունտի տորթ


Բաղադրամասեր
-
180 գ կոկոսի փշուրներ,
-
6 թեյի գդալ սպիտակաձավար,
-
3 հատ ձու,
-
3 թեյի գդալ կակաո,
-
½ լ կաթ,
-
170 գ ալյուր,
-
400 գ շաքարավազ,
-
200 գ մարգարին,
-
200 գ սերուցքային կարագ,
-
2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,
-
200 գ կաթնային շոկոլադ,
-
100 գ սև շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը
-
Խմորի համար խառնել ձվերը, ալյուրը, հալած մարգարինը, փխրեցուցիչը, 200գ շաքարավազը, 3 ճաշի գդալ կաթը, կակոն և շոկոլադը։ Ստացված խմորը լցնել ֆորմայի մեջ։ Թխել 40-50 րոպե 180 աստիճանի պայմաններում։ Հանելուց հետո թողնել սառչի և կտրատել 2 մասի։
-
Կրեմի համար։ Կաթև եռացնել, երբ սկսի եռալ գդալով լցնել սպիտակաձավարը և անընդմեջ խառնել 5 րոպե։
-
Կարագը առանձին հարել շաքարավազի հետ։ (200 գ) Խառնել շիլան, փշուրները և կարագով շաքարավազը և աստացված զանգվածով պատել սառաց շերտերը։ Վերջին շերտը պատել շոկոլադով և դնել սառնարան, որպեսզի շոկոլադը սառի։
