Շատ քաղցր և համեղ հալվա, պատրաստեք այս պարզ բաղադրատոմսով և համից շատ գոհ կմնաք

Դիտումներ 304
Շատ քաղցր և համեղ հալվա, պատրաստեք այս պարզ բաղադրատոմսով և համից շատ գոհ կմնաք

Հալվայի համար անհրաժեշտ է 
2 բաժակ ալյուր

0,5 բաժակ ձեթ

0,5 բաժակ շաքարավազ

100 գ ընկույզ 


Պատրաստման եղանակը 

2 բաժակ ալյուրը լցնել թավայի մեջ և բովել այնքան, մինչև սկսի կարմրել:

Կարմրելուց հետո ավելացնել 0,5 բաժակ ձեթ` շարունակելով ամբողջ ընթացքում գդալով խառնել,

այնուհետև` 100 գ ծեծած ընկույզ և 0,5 բաժակ շաքարավազ` դարձյալ խառնելով:

Երբ դառնում է համասեռ և կպչուն զանգված, լցնել նախուտեստի ափսեի մեջ ու գդալով հարթեցնել:

Այնուհետև պատառաքաղով վրան նախշեր անել: 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը