Շատ համեղ տավարի մսով և սնկով կոտլետներ, որոնք հալվում են բերանում։

Դիտումներ 651
Շատ համեղ տավարի մսով և սնկով կոտլետներ, որոնք հալվում են բերանում։

Բաղադրամասեր

  • 250 գ հորթի միս

  • 50 գ հաց

  • 70 գ կաթ

  • պաքսիմատ

  • 150 գ թարմ սունկ

  • 1 թ/գ թթվասեր

  • աղ, սև պղպեղ

Տավարի մսով եվ անկով կոտլետ
 

Պատրաստման եղանակը

  • Միսը և կաթի մեջ թաթախված հացն անցկացնել մսաղացով: Զանգվածը համեմել աղով, պղպեղով, լավ խառնել: Պատրաստել գնդեր, բացել և յուրաքանչյուր գնդի մեջ լցնել սնկի միջուկից, տափակացնել և տապակել ձեթի մեջ:

  • ՄԻՋՈՒԿԸ՝ եփած սունկը կտրտել, լավ տապակել, համեմել աղով, սև պղպեղով, վերջում ավելացնել թթվասերը:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը