Շատ համեղ տավարի մսով և սնկով կոտլետներ, որոնք հալվում են բերանում։


Բաղադրամասեր
-
250 գ հորթի միս
-
50 գ հաց
-
70 գ կաթ
-
պաքսիմատ
-
150 գ թարմ սունկ
-
1 թ/գ թթվասեր
-
աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը
-
Միսը և կաթի մեջ թաթախված հացն անցկացնել մսաղացով: Զանգվածը համեմել աղով, պղպեղով, լավ խառնել: Պատրաստել գնդեր, բացել և յուրաքանչյուր գնդի մեջ լցնել սնկի միջուկից, տափակացնել և տապակել ձեթի մեջ:
-
ՄԻՋՈՒԿԸ՝ եփած սունկը կտրտել, լավ տապակել, համեմել աղով, սև պղպեղով, վերջում ավելացնել թթվասերը:
