Շատ համեղ ռուլետներ մսով, որոնք շատ արագ են պատրաստվում

Դիտումներ 219

Շատ համեղ ռուլետներ մսով, որոնք շատ արագ են պատրաստվում

Բաղադրիչներ.

խմոր.

ձու – 1 հատ,

աղ,

ալյուր – 3 բաժակ,

ջուր,

միջուկ.

աղացած միս – 500 կգ,

սոխ – 2 գլուխ,

խառը կանաչի,

աղ, սև և կարմիր պղպեղ,

թանձրահյութի համար.

սոխ – 1 գլուխ,

յուղ – 1 գդալ,

տոմատի մածուկ – 1-2 ճ. գդ



Ալյուրը մաղել, վրան մեկ ձու կոտրել, աղ ցանել, խառնել:

Աստիճանաբար ավելացնել այնքան ջուր, որքան կպահանջվի ոչ շատ պինդ խմոր ստանալու համար: Խմորը գունդ անել, դնել մի կողմ:

Միսը աղալ, աղալ նաև սոխն ու կանաչին:

Եթե թարմ կանաչի չկա, կարելի է փոխարինել չորացրած կանաչիով՝ ծիթրոն, ռեհան, մաղադանոս: Աղ, պղպեղ ցանել, խառնել:

Խմորը բացել, միսը համաչափ տարածել խմորի վրա և փաթաթել ռուլետի նման:

Ապա զգուշորեն կտրատել, շարել կաթսայի մեջ այնպես, որ ռուլետների միջև տարածություն չմնա:

Թավայի մեջ յուղը հալեցնել, լուսնաձև կտրատած սոխով սոխեռած անել:

Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել տոմատի մածուկը:

Խառնել, լցնել ռուլետների վրա:

Ավելացնել նաև 3/4 բաժակ եռջուր, կափարիչը փակել և եփել մարմանդ կրակով:



Ամենաընթերցվածը