Շատ համեղ կրեմ յոգուրտով, տորթերի պատրաստման համար ստացվում է յուրահատուկ և փափուկ
Դիտումներ 285
Բաղադրիչներ՝
Յոգուրտ 300գ
Ժելատին 7գ
Սերուցք 300գ
Շաքարավազի փոշի 100գ
Պատրաստման եղանակը՝
Լցնել ժելատինը ջրի մեջ և փահել 3-5 րոպե
Պատրաստի ժելատինը դնել ջրային վաննայի վրա և սպասել մինչև ամբողջովին հալվի։
Սերուցքը հարել մինչը պինդ զանգված ստանալը, ավելացնել շաքարավազի փոշի
Այժմ հարիչի մեջ խառնել յոգուրտը և ժելատինը, ժելատինը ավելացնել քիչ-քիչ։
Ավելացնել սերուցքը, ևս մեկ անգամ խառնել։
Ամենաընթերցվածը