Շատ համեղ բազուկով նախուտեստ, որը կդառնա Ձեր սեղանի իսկական դելիկատեսը
Դիտումներ 225
Բաղադրիչներ՝
3 հատ բազուկ
1 սոխ
3 սխտորի ատամ
1թ․գ համեմի սերմեր
1/2 թ․գ մանրեցված կարմիր պղպեղ
1/2 թ․գ քացախ
Պատրաստման եղանակը՝
1․ Քերել բազուկը, ավելացնել աղ և քացախ
2․ Թողնել 2-3 ժամ։ Առանձնացնել առաջացած ջուրը
3․ Տապակել սոխը մինչը ոկսեգույն երանգ ստանալը և հանել ձեթից։
4․ Տաք ձեթը լցնել բազուկի վրա և ավելացնել մանրեցված սխտորը, պղպեղը և համեմի սերմերը
Ամենաընթերցվածը