Շատ համեղ բարակ պիցցայի խմորի բաղադրատոմս

Դիտումներ 397

Շատ համեղ բարակ պիցցայի խմորի բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ՝

1 փաթեթ չոր դրոժներ

1 ճ․գ շաքարավազ

250 մլ տաք ջուր

1 պտղունց աղ

1 ճ․գ ձիթապտղի ձեթ

350 գր ալյուր



Պատրաստման եղանակը՝

Ալյուրը լցնել տարրայի մեջ,  վրան լցնել  շաքարավազ։

Աղ և ձիթապտպղի ձեթ ավելացնել

Ավելացնել ջուր և չոր դրոժներ

Հունցել խմոր մոտ 5 րոպե

Ստացված խմորը փակել և պահել 1 ժամ։

 



Ամենաընթերցվածը