Շատ համեղ բարակ պիցցայի խմորի բաղադրատոմս
Դիտումներ 397
Բաղադրիչներ՝
1 փաթեթ չոր դրոժներ
1 ճ․գ շաքարավազ
250 մլ տաք ջուր
1 պտղունց աղ
1 ճ․գ ձիթապտղի ձեթ
350 գր ալյուր
Պատրաստման եղանակը՝
Ալյուրը լցնել տարրայի մեջ, վրան լցնել շաքարավազ։
Աղ և ձիթապտպղի ձեթ ավելացնել
Ավելացնել ջուր և չոր դրոժներ
Հունցել խմոր մոտ 5 րոպե
Ստացված խմորը փակել և պահել 1 ժամ։
Ամենաընթերցվածը