Շատ համեղ աղցան Թաբուլե։ Պատրաստվում է շատ արագ և մատչելի է։ Անպայման փորձեք պատրաստել։

Դիտումներ 1156
Շատ համեղ աղցան Թաբուլե։ Պատրաստվում է շատ արագ և մատչելի է։ Անպայման փորձեք պատրաստել։

Բաղադրամասեր

  • 150 գ սպիտակ աղացած ձավարին (բլղուր)՝

  • 1 հատ պոմիդոր,

  • 1 հատ կիտրոն ,

  • ձեթ,

  • 200 գ կանաչեղեն (մաղադանոս, մառոլ և սամիթ),

  • Աղը, սև պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Թաբուլեի պատրաստման յուրահատուկ եղանակ
 

Պատրաստման եղանակը

  • Բլղուրը թրջել այնքան ջրով, որ լավ խոնավանա ու թասի տակ աննշան ջուր մնա: Մանր կտրտել կանաչիները:

  • Մեկ ժամ անց, երբ բլղուրի հատիկներն արդեն ներծծվում են ջրով, կտրատած կանաչիները լցնել բլղուրի վրա:

  • Ավելացնել կտրտած պոմիդոր, աղ, սև պղպեղ և ձեթ: Այնուհետև այդ ամբողջ զանգվածի վրա ճզմել 1 կիտրոնի հյութ և լավ խառնել:

  • Մատուցել մառոլով կամ խաղողի մատղաշ տերևներով:

 
 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը