Շատ համեղ և յուրահատուկ թխված "Սկյուռիկ" բաղադրատոմս

Դիտումներ 322

Շատ համեղ և յուրահատուկ թխված "Սկյուռիկ" բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ՝

2 հատ ձու

125 գ շաքարավազ

100գ սև աղացած չամիչ

125 մլ կաթ

1 թ․գ քացաղով հանգենված սոդա

130-140 գ ալյուր

 

Կրեմի համար՝

1/2 տարա խտացրած կաթ

250 մլ յուղոտ սերուցքներ

մանրեցված ընկույզ ըստ ցանկությամբ



Պատրաստման եղանակը՝

1․ Բաժանել սպիտակուցը դեղնուցից։ Հարել սպիտակուցը շաքարավազի հետ։ Իսկ դեղնուցը մնացած շաքարավազի հետ հարել։

2․ Ավելացել կաթ, չամիչ, սոդա դանդաղ պտույտների վրա, ալյուր և դանդաղ խառնել սպիտակուցները։

3․ Ֆորմատ պատել թղթով, լցնել խմորը

4․ Թխել 180 աստիճանում 30 րոպե։

5․ Սառեցնել և բաժանե 2 շերտի

6․ Խառնել սերուցքները, ավելանցել խտացրած կաթ։ Քսել շերտի վրա, ավելացնել ընկույզ, դնել մյուս շերտը։

7․ Նորից պատել կրեմով և ավելացնել ընկույզ։

 



Ամենաընթերցվածը