Շատ համեղ և յուրահատուկ լցոնած դդմիկների բաղադրատոմս

Դիտումներ 277
Շատ համեղ և յուրահատուկ լցոնած դդմիկների բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ դդմիկին ՝

  • 300 գր հորթի միս,

  • 6-7 ճ/գ թթվասեր,

  • 150 գր գազար,

  • 150 գր սոխ,

  • տոմատ 1 ճ/գ,

  • աղը, պղպեղը, ձիթայուղը ՝ ըստ ճաշակի

Լցոնած դդմիկ. Շատ հետաքրքիր և համեղ ուտեստի բաղադրատոմս


Պատրաստման եղանակը

  • Գազարը լավանում ու քերիչով անցկացնում ենք։ Սոխը մանր կտրատում ենք։

  • Սոխը մի քանի րոպե տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ։

  • Սոխը մի քանի րոպե տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ։

  • Ավելացնում ենք միսը, խառնում ու մոտ 15 րոպե տապակում ենք։

  • Դդմիկներն անհրաժեշտության դեպքում կեղևահանում (եթե կեղևը կոշտ է) ու բաժանում ենք 3 մասի։

  • Թեյի գդալի օգնությամբ, հեռացնում ենք միջուկը, սակայն ոչ շատ խորը, որպեսզի ստանանք փոքրիկ բաժակներ։

  • Դդմիկներից մեկի միջուկը մանր կտրատում ու ավելացնում ենք մսի զանգվածին, ապա լցնում ենք լոլիկի մածուկն ու թթվասերը, համեմում ենք աղով ու պղպեղով։ Խառնում ենք ու ևս մի քանի րոպե շոգեխաշում։

  • Մսով լցոնված դդմիկով բաժակները դնում ենք ձևամանի մեջ։ Դդմիկները պատում ենք թթվասերով, եփում ենք 30-50 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը