Շատ համեղ և յուրահատուկ բաղադրատոմս, կարտոֆիլով բարակ նրբաբլիթներ

Դիտումներ 287
Շատ համեղ և յուրահատուկ բաղադրատոմս, կարտոֆիլով բարակ նրբաբլիթներ

Բաղադրամասեր

  • 5 ոչ մեծ կարտոֆիլ,

  • 250-300 մլ կաթ,

  • 250-300 գր ալյուր,

  • 3-4 կտոր սխտոր,

  • 3 ձու,

  • 1 ճաշի գդալ շաքարավազ,

  • 3+2 ճաշի գդալ բուսական յուղ,

  • Աղ, մաղադանո

Բարակ նրբաբլիթներ կարտոֆիլից. սա դուք դեռ չեք փորձել
 

Պատրաստման եղանակը

  • Մաքրում եք և կտրատում կարտոֆիլը 4 մասի, լցնում ջուր (այնքան, որ հազիվ ծածկի կարտոֆիլը), աղ և եփում:

  • Մի քիչ սառելուց հետո ջրի հետ, որում այն եփվել է, լցնում եք բլենդերի մեջ և հարում մինչև շիլայանման զանգված ստանալը:

  • Այնուհետև ավելացնում եք սխտոր, ձու, ալյուր, կաթ, 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ, կանաչի և աղ՝ մոտավորապես մեկ թեյի գդալ:

  • Լավ խառնում եք և թողնում 20 րոպե խմորը հանգստանա:

  • Տապակում եք տաքացրած թավայում, քիչ քանակությամբ բուսական յուղով՝ միջին տրամագծով բարակ նրբաբլիթներ:

 
 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը