Շատ համեղ և օգտակար սմբուկով և սնկով աղցան
Դիտումներ 648
Բաղադրիչներ՝
սմբուկ 1 հատ
ձեթ 3 ճաշի գդալ
շամպինիոն 100 գրամ
հազարի տերևներ 500 գրամ
համեմ
պնդուկ 30 գրամ
սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ
քացախ 1 ճաշի գդալ
շաքարավազ 0.5 թեյի գդալ
սև պղպեղ
աղ
Սմբուկը բարակ շերտատել, 2-3 րոպե տապակել երկու կողմից:
Սառեցնել:
Սունկը կտրատել և սմբուկի յուղով տապակել 3-4 րոպե մինչև փափկի:
Սունկը ձեթից հանել, թողնել քամվի, սառեցնել:
Հազարի լվացած թերթիկները շարել մեծ ափսեի մեջ, վրան համեմ և ծեծած պնդուկ ցանել:
Պատրաստել թանձրահյութը. խառնել քացախը, շաքարավազը, սոյայի սոուսը, քունջութի և ձիթապտղի յուղերը:
Լցնել սմբուկի և սնկի վրա և անմիջապես մատուցել:Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը