Շատ համեղ և օգտակար, պատրաստում ենք Սերկևիլի մուրաբա

Դիտումներ 455
Շատ համեղ և օգտակար, պատրաստում ենք Սերկևիլի մուրաբա

Բաղադրիչներ՝

1 կգ սերկևիլ,

1,5 կգ շաքար,

3 բաժակ ջուր։


Պատրաստման եղանակը՝

Հասած դեղին պտուղները լվանալ, կեղևը մաքրել, կորիզները հեռացնել, կտրատել, լցնել եռացրած շաքարաջրի մեջ, եռացնել և մի քանի ժամ պահել սառը տեղ։

Նորից 2 անգամ եռացնել և սառեցնել,

հետո եփել՝ մինչև պատրաստ լինելը։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը