Շատ համեղ և օգտակար բալի չրի պատրաստման եղանակ

Դիտումներ 284

Շատ համեղ և օգտակար բալի չրի պատրաստման եղանակ

Բաղադրիչներ

բալ   2 կգ,
կիտրոնի հյութ – 1/2 հատի,
նարնջի հյութ –  1 հատի,
դարչին –  2 թ.գդ․
շաքարավազ – 1 կգ։



Պատրաստման եղանակը

Բալը լվանալ, կորիզները հանել:

Վրան լցնել կիտրոնի, նարնջի հյութերը, շաքարավազը, դարչինը:

Եփել, մինչև միրգը փափկի:

Հյութը քամել, դնել քամիչի վրա:

Շարել յուղաթղթի վրա:

Դնել ջեռոցի մեջ մի քանի ժամ կամ չորացնել ավանդական եղանակով: 

Ավելի լավ է պահել սառնարանում, այդպես այն չի փառակալում:



Ամենաընթերցվածը