Շատ համեղ և օգտակար բալի չրի պատրաստման եղանակ

Բաղադրիչներ
բալ 2 կգ,
կիտրոնի հյութ – 1/2 հատի,
նարնջի հյութ – 1 հատի,
դարչին – 2 թ.գդ․
շաքարավազ – 1 կգ։

Պատրաստման եղանակը
Բալը լվանալ, կորիզները հանել:
Վրան լցնել կիտրոնի, նարնջի հյութերը, շաքարավազը, դարչինը:
Եփել, մինչև միրգը փափկի:
Հյութը քամել, դնել քամիչի վրա:

Շարել յուղաթղթի վրա:
Դնել ջեռոցի մեջ մի քանի ժամ կամ չորացնել ավանդական եղանակով:
Ավելի լավ է պահել սառնարանում, այդպես այն չի փառակալում:
