Շատ համեղ և բոլորի կողմից սիրված վաֆլիի բաղադրատոմս
Դիտումներ 1253
Բաղադրիչներ՝
Ալյուր - 2 բաժակ
Շաքարավազ - 100 գ
Ձու - 1 հատ
Սենյակային ջերմաստիճանի կարագ - 30 գ
Ջուր - 0.5 լ
Աղ, սոդա - թեյի գդալի ծայրով
Վանիլին
Պատրաստման եղանակը՝
Հարկավոր է կարագը հալեցնել շաքարավազի հետ, այնուհետև ավելացնել ձուն, աղը, սոդան և վանիլինը:
Պատրաստված զանգվածին ավելացնել 1 բաժակ ջուր, լցնել ալյուրը և լավ խառնել, որպեսզի ստացվի համասեռ զանգված:
Խմորը լցնել տաքացրած` վաֆլի թխելու սարքի մեջ և եփել, մինչև դառնա ոսկեգույն: Հարկավոր է զգուշորեն ամանի միջից հանել վաֆլին և փաթաթել գլանակաձև:
Ամենաընթերցվածը