Շատ համեղ և անկրկնելի մեղրով թխվածքի բաղադրատոմս

Դիտումներ 263

Շատ համեղ և անկրկնելի մեղրով թխվածքի բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ՝

170 գրամ ալյուր

120 գրամ շաքարավազ

2 հատ ձու

100 գրամ մեղր

100 մլ մածուն

1 թ․գ սոդա



Պատրաստման եղանակը՝

Կոտրել 2 հատ ձու հարիչի տարայի մեջ, ավելանցել շաքարավազ և լավ խառնել մինչը ձուն վերածվի պինդ փրփուռի։

Ավեալացնել մեղրը և սոդան, նորից հարել հարիչով։

Ավելացնել մածունը և շարունակոլ հարելը։

Ստացված զանգվածը լցնել խորը տարրայի մեջ և ավելացնել մաղած ալյուր։

Խառնել մինչև միտարր զանգված ստանալը։

Թխելու համար ֆորմայի մեջ քսել կարագ և լցնել խմորը։

Թխել 30 րոպե 180 աստիճանում։

Հանել կտրատեկ և վրան լցնել շաքարի փոշի 



Ամենաընթերցվածը