Շատ համեղ և անկրկնելի մեղրով թխվածքի բաղադրատոմս
Դիտումներ 263
Բաղադրիչներ՝
170 գրամ ալյուր
120 գրամ շաքարավազ
2 հատ ձու
100 գրամ մեղր
100 մլ մածուն
1 թ․գ սոդա
Պատրաստման եղանակը՝
Կոտրել 2 հատ ձու հարիչի տարայի մեջ, ավելանցել շաքարավազ և լավ խառնել մինչը ձուն վերածվի պինդ փրփուռի։
Ավեալացնել մեղրը և սոդան, նորից հարել հարիչով։
Ավելացնել մածունը և շարունակոլ հարելը։
Ստացված զանգվածը լցնել խորը տարրայի մեջ և ավելացնել մաղած ալյուր։
Խառնել մինչև միտարր զանգված ստանալը։
Թխելու համար ֆորմայի մեջ քսել կարագ և լցնել խմորը։
Թխել 30 րոպե 180 աստիճանում։
Հանել կտրատեկ և վրան լցնել շաքարի փոշի
Ամենաընթերցվածը