Շատ համեղ և ամենադիետիկ բաղադրատոմսը ՝ մածնաբրդոշ
Դիտումներ 332
Բաղադրամասեր
-
200 գ մածունին՝
-
100 գ վարունգ,
-
100 գ կանաչի,
-
աղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Մածունը բաց անել եոացած սառեցրած ջրով՝ 1:1 հարաբերությամբ։
-
Թարմ վարունգը, սամիթը, համեմր, մաղադանոսր լվանա և մանր կտրտել։
-
Կանաչ սոխը նույնպես մանր կտրտել։ Պատրաստած ամբողջ կանաչին լցնել ջրով բացած մածունի մեջ, ավելացնել աղ և լավ խաոնել։
-
Մածնաբրդոշը մատուցել սառը:
Ամենաընթերցվածը