Շատ գեղեցիկ և համեղ աղցան կանաչ ոլոռով և եգիպտացորենով


Բաղադրամասեր
-
պահածոյացված եգիպտացորեն – 1 տուփ,
-
պահածոյացված ոլոռ – 1 տուփ,
-
հավի կրծքամիս – 1 կտոր,
-
խաշած ձու – 2 հատ,
-
ապուխտ – 100 գ,
-
թթվասեր ըստ ճաշակի,
-
մայոնեզ ըստ ճաշակի,
-
աղ ըստ ճաշակի,
-
պղպեղ ըստ ճաշակի,
-
կանաչի ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Եգիպտացորենն ու ոլոռը քամել:
-
Ձուն խաշել, սառեցնել, մաքրել և խորանարդաձև կտրատել:
-
Հավի միսը եփել, աղ ցանել, հովանալուց հետո կտրատել: Ապուխտը նույնպես խորանարդիկների վերածել:
-
Հավասար քանակությամբ թթվասերն ու մայոնեզը խառնել, աղ ու պղպեղ ցանել, խառնել մնացած բաղադրիչներին: Ավելացնել նաև կտրատած սամիթ կամ համեմ: Զարդարել և մատուցել:
