Շատ արագ պատրաստվող շոկոլադե տորթի բաղադրատոմս․Ստացվում է համեղ և փափուկ

Դիտումներ 429
Շատ արագ պատրաստվող շոկոլադե տորթի բաղադրատոմս․Ստացվում է համեղ և փափուկ

300 գր շաքարավազ

260 մլ կաթ

235 գր ալյուր

65 գ կակաո

60 գ ձիթապտղի ձեթ

60 գր սերուցքային կարագ

7 գ սոդա

1 ճ․գ խաղողի սպիտակ քացախ

2 թ․գ վանիլին

1թ․գ աղ

Պատելու համար

6 գր սերուցքային կարագ

60 գր սև շոկոլադ

60 մլ սերուցքներ

1 հատ դառչին


Պատրաստման եղանակը

Խառնել ալյուրը, կակաոն, շաքարավազը և աղը։

Ավելացնել ձու, փափուկ կարագ, ձիթապտղի ձեթը, կաթը և քացախը։ Խառնել հարիչով մինչև ստացվի փայլուն միատարր զանգված։

 

Ֆորման պատել կարագով և ստացված զանգվածը լցնել նրա մեջ։

 

Թխել 45-55 րոպե, 175 աստիճանում։ 10-15 րոպե հետո, երբ խմորը դադարի աճել, անընդմեջ ստուգել նրա պատրաստ լինելը։

 

Ստացված լիստը փաթատել սննդային տոպրակով և թողնել սառչի ողջ գիշեր։ Այն պետք է պահպանի խոնավությունը թէ ներսից թէ դրսից։

Արտաքին շետք

 

Սերուցքի վրա ավելացնել դարչին և եռացնել։

 

Շոկոլադը լցնել եռացող սերուցքների վրա, լավ ծառնել մինչը այն հալվի։

 

Սառեցնել մինչև սենյակային ջերմաստիճանի և ավելացնել փափուկ սերուցքային կարագ։

 

Պատրաստի լիստը պատել շոկոլադով և ձևավորել ըստ ցանկությամբ։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը