Քերեղան. Այս ուտեստից ոչ ոք չի կարող հրաժարվել. Ահա բաղադրատոմսը

Դիտումներ 316
Քերեղան. Այս ուտեստից ոչ ոք չի կարող հրաժարվել. Ահա բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

  • 150 գ ոչխարի մսին՝

  • 100 գ կարտոֆիլ,

  • 80 գ պոմիդոր,

  • 25 գ գլուխ սոխ,

  • 50 գ բադրիջան,

  • 30 գ կանաչ լոբի,

  • 25 գ բուլղարական պղպեղ,

  • աղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Քերեղան


Պատրաստման եղանակը

  • Յուղոտ ոչխարի կրծքամիսը մանր կտրտել: Մաքրած գլուխ սոխը, լվացած պոմիդորը կտրտել , կանաչ լոբին լվանալ և կիսել:

  • Բուլղարական պղպեղը բաժանել չորս մասի և սերմը հեռացնել: Մանր բադրիջանի կոթերը կտրել:

Քերեղան

  • Կավե ամանի (քերեղանի) մեջ շարել կարտոֆիլը, սոխը, լոբին, բուլղարական պղպեղը, պոմիդորը, ամանի կողքերին՝ բադրիջանը, վրան ցանել կանաչի, ապա շարել մսի կտորներր, ցանել աղ, պղպեղ և վրան լցնել այնքան տաք ջուր, որ մթերքը միայն ծածկվի:

  • Միսը խաշել ջեռոցում 1-2 ժամ:Կերակուրը, մատուցել քերեղանով:

Քերեղան

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը