Քամած մածուն՝ վարունգով և ընկույզով

Դիտումներ 1413
Քամած մածուն՝ վարունգով և ընկույզով

Բաղադրիչները՝

քամած մածուն - 200 գ
ընկույզ - կես սուրճի բաժակ
սամիթ - մի քանի ճյուղ
վարունգ - 1 հատ
աղ, սխտոր, պղպեղ:

 

Այսուհետ կկարողանաք տան պայմաններում մածուն մերել․ Ահա թե ինչպես ․․․


Պատրաստման եղանակը՝

Սամիթը մանր կտրատել, վարունգը անցակցնել քերիչովով, ավելացնել քամած մածուն, մանր կտրատած ընկույզ, աղ, պղպեղ, ճզմած սխտոր, խառնել և մատուցել:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը