Քացախը կօգնի վերակենդանացնել թառամած կանաչին. Նոր և շատ հետաքրքիր գաղափար
Դիտումներ 248
Կանչեղենի թարմությունը պահպանելը իսկական գլխացավանք է տնային տնտեսուհիների համար: Նրանք անընդհատ փորձում են ելք գտնել այն թարմ վիճակում պահպանելու համար:
Գիտեի՞ր, որ խնձորի քացախը, որը կարելի է գտնել գրեթե բոլորի խոհանոցներում, իր հիմնական օգտագործումից բացի, բազմաթիվ այլ օգտակար հատկություններ ունի:
Թառամած կանաչեղենը թարմացնելու համար 1 ժամ թողնել 1 ճաշի գդալ քացախ խառնած սառը ջրի մեջ:
Եթե ցանկանում եք, որ այն չկորցնի իր թարմությունը, ապա հարկավոր է պահել խոր, չոր ամանի մեջ: Այսպես կանաչեղենը կպահպանի թարմությունը մեկ շաբաթ: Կարող եք նաև նախապես թրջված սրբիչի մեջ փաթաթել կանաչեղենը և դնել սառնարանում, այս կերպ ևս երկար ժամանակ կպահպանի իր թարմությունը:
Սամիթը, նեխուրը, մաղադանոսը պահելու համար խորհուրդ է տրվում աղ օգտագործել:
Ամենաընթերցվածը