Պնդուկ․ բացի համեղ լինելուց շատ օգտակար պտուղ, որը օգնում է պայքարել մի շարք հիվանդությունների դեմ

Դիտումներ 257

Պնդուկ․ բացի համեղ լինելուց շատ օգտակար պտուղ, որը օգնում է պայքարել մի շարք հիվանդությունների դեմ

Պնդուկի ճարպերն ավելի հեշտությամբ են յուրացվում օրգանիզմի կողմից, քան ընկույզինը, այն օգտագործվում է էպիլեպսիայի դեպքում։

Պնդուկը նպաստում է լյարդի քարերի լուծմանը, մայրերի մոտ առաջացնում է առատ կաթնարտադրություն։



Պնդուկը խորհուրդ է տրվում օգտագործել մի խումբ խնդիրների դեպքում, ինչպիսիք են սակավարյունությունը, բրոնխների խնդիրները, ռևմատիզմը, սիրտ-անոթային խնդիրները։

Քանի որ պնդուկը տարբեր միկրոէլեմենտներ է պարունակում, այն դրական ազդեցություն է ունենում անոթների վրա, ապահովում է դրանց էլաստիկությունն ու ամրությունը, խոչընդոտում աթերոսկլերոզի, հիպերտոնիայի, երակների վարիկոզ լայնացման զարգացմանը։

Խորհուրդ է տրվում նաև ավելորդ քաշի դեմ պայքարող մարդկանց, ինչը պայմանավորված է այն հանգամանքով, որ պնդուկը բավական սննդարար է։

Ընդեղենի այս տեսակն օգնում է արագ հագեցնել քաղցը, սակայն անհրաժեշտ է պահպանել օրվա ընթացքում խորհուրդ տրվող չափաբաժինը, հակառակ դեպքում կարող եք ավելորդ կիլոգրամներ կուտակել։



Ամենաընթերցվածը