Փքվածություն, գազ և այտուց. պարզ միջոց դրանց արագ շտկման համար
Ուռած որովայնի զգացումը շատ նյարդայնացնում է և երբեմն հայտնվում է մի քանի անգամ մեկ շաբաթվա ընթացքում։ Սովորաբար պատճառը, թե ինչու է դա տեղի ունենում, կապված է հեղուկի պահպանման և մարսողության հետ:
Այս խնդիրը չի անհետանա նույնիսկ եթե դուք ֆիզիկապես ակտիվ եք, ավելորդ քաշ չունեք, իսկ օրվա վերջում հաճախ այն վատանում է։
Այդ իսկ պատճառով առաջարկում ենք այս միջոցն օգտագործել ուռած որովայնի բուժման համար, քանի որ այն նման իրավիճակները լուծելու համար բավարար հատկություններ ունեցող միջոց է։
Ինչու՞ է առաջանում այտուցվածություն և փքվածություն:
Ձգվածությունը առաջանում է աղիներում ավելորդ օդի պատճառով։ Դա կարող է տեղի ունենալ մի քանի պատճառներով՝ ալերգիաներով։
Այլ պատճառներից են գրգռված աղիքի համախտանիշը, փորկապությունը և նախադաշտանային համախտանիշը: Բայց ավելի հաճախ դա որոշակի մթերքների օգտագործումն է, որն առաջացնում է հեղուկի կուտակում և ավելացնում գազերի ձևավորումը:
Ավելին, եթե նաև ունեք այլ ախտանիշներ, օրինակ՝ լուծ կամ որովայնի ցավ ուտելուց հետո, խորհուրդ է տրվում դիմել բժշկի։
Այս միջոցը հարուստ է վիտամիններով, ամինաթթուներով, ածխաջրերով, հանքանյութերով։ Հենց այս հատկանիշներն են նպաստում աղիների միջով անցմանը, սննդի ավելի լավ կլանմանը, միզամուղի ազդեցություն ձեռք բերելուն, նյութափոխանակությունը մնում է ակտիվ, ինչպես նաև ունի հակաբորբոքային ազդեցություն։
Բաղադրությունը:
Երեք բաժակ ջուր,
դարչին,
2 ճաշի գդալ մեղր,
100 գրամ ալյուր։
Սկսեք եռացրած ջրով, ապա ավելացրեք դարչինը։
Թույլ կրակի վրա թող տաքանա 30 րոպե։
Դրանից հետո ծածկել կափարիչով և թողնել թրմվի 1 ժամ։
Քամել և ավելացնել մեղրը։
Յուրաքանչյուր ուտելուց առաջ խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1 բաժակ։ Այսպիսով, դուք կստանաք հագեցվածության զգացում, կբարելավեք մարսողությունը, ինչպես նաև կկանխեք այտուցը և ավելացող գազերի առաջացումը: