Փքվածություն, գազ և այտուց. Պարզ միջոց արագ շտկման համար
Իմացեք, թե ինչպես պատրաստել թուրմ՝ փքվածությունը և ավելորդ քաշը վերացնելու համար:
Ուռած որովայնի զգացումը շատ նյարդայնացնող է և երբեմն հայտնվում է մի քանի անգամ մեկ շաբաթվա ընթացքում։ Սովորաբար, պատճառը, թե ինչու է դա տեղի ունենում, կապված է հեղուկի պահպանման և մարսողության հետ:
Այս խնդիրը չի վերանա նույնիսկ եթե դուք ֆիզիկապես ակտիվ եք, ավելորդ քաշ չունեք, իսկ օրվա վերջում հաճախ այն վատանում է։
Այդ իսկ պատճառով առաջարկում ենք օգտագործել այս միջոցը ուռած որովայնի բուժման համար, քանի որ այն նման իրավիճակները լուծելու համար բավարար հատկություններ ունեցող արտադրանք է։
Ինչու՞ է առաջանում այտուց և փքվածություն:
Ձգվածությունը առաջանում է աղիներում ավելորդ օդի (մետեորիզմի) պատճառով։ Դա կարող է տեղի ունենալ մի քանի պատճառներով՝ ալերգիաներով և անհանդուրժողականությամբ (օրինակ՝ կաթնաշաքարի անհանդուրժողականությամբ): Այլ պատճառներից են գրգռված աղիքի համախտանիշը, փորկապությունը և նախադաշտանային համախտանիշը:
Բայց ավելի հաճախ դա որոշակի մթերքների օգտագործումն է, որն առաջացնում է հեղուկի կուտակում և ավելացնում գազերի ձևավորումը:
Եթե դուք ունեք կաթնաշաքարի անհանդուրժողականություն, սնձան անհանդուրժողականության կամ ցելյակի հիվանդության մասին: Եվ նաև, եթե ունեք այլ ախտանիշներ, օրինակ՝ լուծ կամ որովայնի ցավ ուտելուց հետո, խորհուրդ է տրվում դիմել բժշկի։
Այս միջոցը հարուստ է վիտամիններով, ամինաթթուներով, ածխաջրերով, հանքանյութերով և մեծ քանակությամբ մանրաթելերով։ Հենց այս հատկանիշներն են նպաստում աղիքներով անցմանը, սննդի ավելի լավ կլանմանը, միզամուղ ազդեցություն ձեռք բերելուն, նյութափոխանակությունը մնում է ակտիվ, ինչպես նաև ունի հակաբորբոքային ազդեցություն։
Բաղադրությունը:
Երեք բաժակ մաքրված ջուր.
Դարչինի ձողիկ.
Ճաշի գդալ մեղր.
100 գրամ վարսակի ալյուր
Սկսեք եռացրած ջրով, ապա ավելացրեք վարսակն ու դարչինի ձողիկը։
Թույլ կրակի վրա թող տաքանա 30 րոպե։
Դրանից հետո ծածկել կափարիչով և թողնել թրմվի 1 ժամ։
Քամել և ավելացնել մեղրը։
Յուրաքանչյուր ուտելուց առաջ խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1 բաժակ։ Այսպիսով, դուք կստանաք հագեցվածության զգացում, կբարելավեք մարսողությունը, ինչպես նաև կկանխեք այտուցը և ավելացող գազերի առաջացումը։