Պատրաստում ենք տիրամիսու, ստացվում է շատ համեղ և փափուկ


Բաղադրամասեր
100 մլ ամարետտո
60 գ մասկարպոնե պանիր
6 ճաշի գդալ լուծվող սուրճ
4 ձվի դեղնուց 1
20 գ շաքարի փոշի
250 գ թխվածքաբլիթ 2
բաժակ սառեցրած ջուր
կակաո
Պատրաստման եղանակ
- Ձվի դեղնուցները լավ խառնեք շաքարի հետ մինչև սպիտակելը, հետո ավելացրեք մասկարպոնե և շարունակեք խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
- Լուծեք սուրճը թասի մեջ մի փոքր ջրով, սառեցրեք այն, ավելացրեք ամառետտոն և սառեցրած ջուրը: Թխվածքաբլիթներն ընկղմեք այս պունշի մեջ և շարեք շերտերով`ամեն շերտը ծածկելով մասկարպոնեի կրեմով:
- Կրեմը դրեք սառնարանը և սպասեք մինչև նստի:
