Պատրաստում ենք տիրամիսու, ստացվում է շատ համեղ և փափուկ

Դիտումներ 347
Պատրաստում ենք տիրամիսու, ստացվում է շատ համեղ և փափուկ

Բաղադրամասեր
100 մլ ամարետտո

60 գ մասկարպոնե պանիր

6 ճաշի գդալ լուծվող սուրճ

4 ձվի դեղնուց 1

20 գ շաքարի փոշի

250 գ թխվածքաբլիթ 2

բաժակ սառեցրած ջուր

կակաո


Պատրաստման եղանակ

  • Ձվի դեղնուցները լավ խառնեք շաքարի հետ մինչև սպիտակելը, հետո ավելացրեք մասկարպոնե և շարունակեք խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
  • Լուծեք սուրճը թասի մեջ մի փոքր ջրով, սառեցրեք այն, ավելացրեք ամառետտոն և սառեցրած ջուրը: Թխվածքաբլիթներն ընկղմեք այս պունշի մեջ և շարեք շերտերով`ամեն շերտը ծածկելով մասկարպոնեի կրեմով:
  • Կրեմը դրեք սառնարանը և սպասեք մինչև նստի:
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը