Պատրաստում ենք տավարի մսով տապակած կոտլետներ վրացական ձևով

Դիտումներ 489

Պատրաստում ենք տավարի մսով տապակած կոտլետներ վրացական ձևով

500 գ. ոչխարի միս,

500 գ. ճարպ,

2-3 գլուխ սոխ,

50 գ. կծոխուր,

սամիթ և մաղադանոս,

աջիկա,

աղ



Ոչխարի մսի թաղանթը հեռացնել, լվանալ, կտրատել, սոխի հետ աղալ երկու անգամ, ավելացնել աջիկան, կծոխուրի հյութը, աղը, մանր կտրատած կանաչին:

Խճողակը լավ խառնել և դնել սառնարան:

Հետո մսից գնդիկներ պատրաստել, ճարպաշերտի մեջ փաթաթել, շարել յուղած տապակի մեջ և դնել ջեռոցը:



Ամենաընթերցվածը