Պատրաստում ենք տավարի մսով տապակած կոտլետներ վրացական ձևով
Դիտումներ 489
500 գ. ոչխարի միս,
500 գ. ճարպ,
2-3 գլուխ սոխ,
50 գ. կծոխուր,
սամիթ և մաղադանոս,
աջիկա,
աղ
Ոչխարի մսի թաղանթը հեռացնել, լվանալ, կտրատել, սոխի հետ աղալ երկու անգամ, ավելացնել աջիկան, կծոխուրի հյութը, աղը, մանր կտրատած կանաչին:
Խճողակը լավ խառնել և դնել սառնարան:
Հետո մսից գնդիկներ պատրաստել, ճարպաշերտի մեջ փաթաթել, շարել յուղած տապակի մեջ և դնել ջեռոցը:
Ամենաընթերցվածը