Պատրաստում ենք շատ համեղ սպիտակ կեռասով մուրաբա, փորձված բաղադրատոմս
Դիտումներ 220
Բաղադրամասեր
-
1 կգ կեռասին՝
-
1.2 կգ շաքար,
-
150 - 200 գ ջուր,
-
150 գ վանիլ
Պատրաստման եղանակը
-
Կեռասն ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրում լվալ և կորիզները հանել:
-
Շաքարից օշարակ պատրաստել, ավելացնել ավելացնել նախապատրաստած պտուղները մեջր լցնել և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ լինելը։
-
Եփելու վերջում մուրաբայի քափը քաշել:
Ամենաընթերցվածը