Պատրաստում ենք հայկական «Ղափամա». Ավանդական տոնական կերակուր

Դիտումներ 1033

Պատրաստում ենք հայկական «Ղափամա». Ավանդական տոնական կերակուր

Պատրաստում ենք հայկական «Ղափամա».



Ղափաման  դդումի մեջ բրինձ, յուղ և զանազան համեմունքներ ու չրեր լցոնած հայկական ավանդական կերակուր է:  Ղափամայի պատրաստման բազմաթիվ տեսակներ գոյություն ունեն: Յուրաքանչյուր տեղանք իր բաղադրատոմսն է ունեցել:

Այն պատրաստել են հատկապես տոնական առիթների ժամանակ: Այսպես, տոներին ընդառաջ ցանկանում ենք ձեզ ծանոթացնել ղափամայի պատրաստման այս համեղ ու ախորժելի, ինչպես նաև անչափ օգտակար բաղադրատոմսին:

Հաճախ ամանորի մսային  կերակուրներից հոգնած հյուրերը որևէ տարբերվող ուտեստ են ցանկանում համտեսել: Ահա ղափաման, որը կզարդարի ձեր տոնական սեղանը և դուր կգա բոլորին:

Տեսանյութի միջոցով ծանոթացեք ղափամայի պատրաստման եղանակին և բաց մի թողեք ամանորին այն պատրաստելու հնարավորությունը:


 

 

Աղբյուրը ՝ https://hayinfo.net/hetaqrqir


Ամենաընթերցվածը