Պատրաստում ենք համեղ հավի միս սխտորով սուսի մեջ
Դիտումներ 302
Բաղադրիչներ՝
1 հատ երիտասարդ հավ կամ ճուտ
1 հատ սխտորի ատամ
250 մլ կաթ
50 գր կարագ
4-5 ճ․գ ձեթ
համեմունքներ
աղ, պղպեղ ըստ ցանկությամբ
Լվանալ հավը, կտրատել ավելորդ մասերը, կոտրել մեջտեղից։
Բոլոր կողմերից պատել միսը համեմունքներով և պահել 20-30 րոպե։
Կարագ դնել խորը ամանը մեջ, մինչը հալվի, վրան դնել հավը ամբողջությամբ և 15 րոպե տապակել մի կողմով։
Եփել ևս 15 րոպե մյուս կողմով։
Հանել կրակից, սառեցնել և կտրատել։
Քանի հավը սառչում է, պատրաստում ենք սոուսը։
Հալեցնել կարագը և տապակել սեխմած սխտորը, թեթևակի աղ լցնել և ավելացնել կաթը, հասցնել մինչև եռալը։
Կրակը թուլացնել և եփել մինչը պնդանալը։
Սոուսը լցնել հավի մսի վրա և դնել ջեռոց 15 րոպե 200 աստիճանում։
Ամենաընթերցվածը