Պատրաստում ենք համեղ և օգտակար լոբով ապուր։ Իսկ դուք գիտեիք, որ լոբու և մսի սպիտակուցների արժեքը հավասար են։

Դիտումներ 698
Պատրաստում ենք համեղ և օգտակար լոբով ապուր։ Իսկ դուք գիտեիք, որ լոբու և մսի սպիտակուցների արժեքը հավասար են։

Բաղադրությունը

խմելու ջուր,

կարմիր լոբի,

սոխ,

արևածաղկի ձեթ,

ցորենի ալյուր,

ընկույզ,

սխտոր,

կերակրի աղ,

կարմիր աղացած պղպեղ,

մաղադանոս:


Պատրաստման եղանակը՝

Լոբին գիշերը թողնել ջրի մեջ, ապա եփել։

Այնուհետև ավելացնել մանրացրած սխտորը, կարմիր պղպեղը, կտրատած ընկույզը և ծիտրոն` ըստ ճաշակի։ 

Մատուցելիս կարագ և կտրատած մաղադանոս ավելացնել:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը