Պատրաստում ենք համեղ, օգտակար բազուկով և խնձորով աղցան։
Դիտումներ 218
Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Խաշված բազուկ-15գրամ
- Խնձոր-10գրամ
- Շաքարի օշարակ-ըստ նախասիրության, ցանկալի է ոչ շատ
- Բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը
Բազուկը լավ լվանալուց հետո խաշել, կեղևազրկել և քերիչով անցկացնել: Ավելացնել կեղևազրկված և քերիչով անցկացված խնձորը: Շաքարի օշարակը լցնել ստացված զանգվածի վրա և ավելացնել շատ քիչ քանակությամբ բուսայուղ:
Ամենաընթերցվածը