Պատրաստում ենք <<Սև հաղարջով>> մուրաբա

Դիտումներ 498
Պատրաստում ենք <<Սև հաղարջով>> մուրաբա

Բաղադրամասեր

  • հաղարջ – 1 կգ

  • շաքարավազ – 1,5 կգ

  • ջուր – 1,5 բաժակ:

 
Սև հաղարջի մուրաբա

Պատրաստման եղանակը

  • Հաղարջը մաքրել, լավ լվանալ սառը ջրով:

  • Եփելուց առաջ պտուղները երկու-երեք րոպե թողնել եռացած ջրում, ապա վրան պատրաստի օշարակ լցնել:

  • Շաքարավազը եփել ջրի հետ, խառնել, տաք-տաք լցնել մրգի վրա:

  • Թողնել երեք-չորս ժամ, հետո եփել, մինչև պատրաստ լինի:

 
 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը