Պատրաստեք թարմ և շատ համեղ էկլերներ
Դիտումներ 228
Բաղադրամասեր
Խմորի համար ՝
ալյուր - 200 գ,
կարագ - 100 գ,
աղ - 2 գ,
ջուր - 180 գ,
ձու - 300 գ,
Կրեմի համար `
կաթ - 90 գ,
1 ձվի դեղնուց,
շաքարավազ - 135 գ,
վանիլային շաքար `1 թ․գ
կարագ - 160 գ
Կոնյակ - 1 ճաշի գդալ
Վրան լցնելու համար ՝
մուգ շոկոլադ - 50 գ,
կարագ - 20 գ
Պատրաստման եղանակը դիտեք ավելի մանրամասն տեսանյութում
Ամենաընթերցվածը