Պատրաստեք շատ համեղ դեղձի մուրաբա. Ներկայացնում ենք բաղադրատոմսը

Դիտումներ 430
Պատրաստեք շատ համեղ դեղձի մուրաբա. Ներկայացնում ենք բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ. դեղձին `

  • 1 կգ. շաքարավազ,

  • 500գ. ջուր

Դեղձի մուրաբա


Պատրաստման եղանակը

 

  • Ընտրել նարինջ դեղձի տեսակը, սառը ջրով լավ լվանալ, կեղևը մաքրել, բաժանել 4 մասի դասավորել թասի մեջ:

  • Շաքարաջուրը եփել, լցնել դեղձի վրա ու թողնել 1 օր: 

  • Հաջորդ օրը շաքարաջուրը լցնել այլ ամանի մեջ, նորից եռացնել ու լցնել դեղձի հատիկների վրա: 

  • Այնուհետև թույլ կրակի վրա եփել մինչև պատրաստ լինելը:

Դեղձի մուրաբա

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը