Պատրաստեք շատ համեղ դեղձի մուրաբա. Ներկայացնում ենք բաղադրատոմսը


Բաղադրամասեր
-
1 կգ. դեղձին `
-
1 կգ. շաքարավազ,
-
500գ. ջուր
Պատրաստման եղանակը
-
Ընտրել նարինջ դեղձի տեսակը, սառը ջրով լավ լվանալ, կեղևը մաքրել, բաժանել 4 մասի դասավորել թասի մեջ:
-
Շաքարաջուրը եփել, լցնել դեղձի վրա ու թողնել 1 օր:
-
Հաջորդ օրը շաքարաջուրը լցնել այլ ամանի մեջ, նորից եռացնել ու լցնել դեղձի հատիկների վրա:
-
Այնուհետև թույլ կրակի վրա եփել մինչև պատրաստ լինելը:
