Փափուկ և նուրբ բիսկվիտի նոր և հատուկ բաղադրատոմս։

Դիտումներ 618
Փափուկ և նուրբ բիսկվիտի նոր և հատուկ բաղադրատոմս։

Բաղադրամասեր

4 հատ ձու,

2 հատ ձվի սպիտակուց

3 ճ/գդ ալյուր,

1 թ/գդ փխրեցուցիչ,

100 գր շաքարավազ,

1 պտղունց վանիլին,

2 ճ/գդ բուսայուղ 
 


Պատրաստման եղանակը

Սպիտակուցները, շաքարավազը և ձվերը լավ հարում ենք, ավելացնում բուսայուղն ու վանիլինը:

Ալյուրն ու փխրեցուցիչն անցկացնում ենք մաղով և լցնում ձվային զանգվածի մեջ:

Բիսկվիթը լցնում ենք 30 х 40 սմ տրամագծով յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և հավասարեցնում:

Թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 5-10 րոպե:

Արդյունքում ստացանք նուրբ բիսկվիթ , որը կարող եք օգտագործել տորթի կողքերը ձևավորելու համար:

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը