Պապայան ու խնձորի հյութը՝ հաստ աղին մաքրելու համար

Դիտումներ 632
Պապայան ու խնձորի հյութը՝ հաստ աղին մաքրելու համար

Վնասակար սովորություններն ու սխալ սնունդը կարող են այրոց, որովայնում ծանրության զգացում առաջացնել, արյան վատ շրջանառության և որովայնի հետ կապված խնդիրների պատճառ դառնալ։ Այս խնդիրներն իրենց հերթին՝ կարող են գլխացավերի, բերանից տհաճ հոտի, դեմքին՝ հետքերի, իսկ աչքերի տակ՝ պարկերի առաջացման պատճառ դառնալ։

Fithacker.ru-ն գրում է, որ այս խնդիրների առկայությունը վկայում է այն մասին, որ հարկավոր է մաքրել հաստ աղին. մարմնի դետոքսիկացիան կօգնի լավացնել նաև ինքնազգացողությունը։ Հաստ աղին մաքրելու գործում ձեզ կօգնեն բնական հյութերը։


Պապայայի հյութը՝ հաստ աղին մաքրելու համար. բաղադրիչներ

  • պապայա
  • մի կտոր ալոէ վերա
  • երեք ճյուղ նեխուր
  • երկու նարնջի հյութ
  • մեկ կիտրոնի հյութ։

Ինչպես պատրաստել

Քամեք ալոէ վերայի գելը։ Երբ բոլոր բաղադրիչները պատրաստ լինեն օգտագործման, բոլորը խառնեք բլենդերում այնքան ժամանակ, մինչև ստանաք միասեռ զանգված։ Այս հյութը հարկավոր է օգտագործել շաբաթվա ընթացքում երեք անգամ։ Այն խորհուրդ է տրվում օգտագործել ուտելուց առաջ։ Կարճ ժամանակ անց ձեզ ավելի լավ կզգաք և կնկատեք, որ փորկապությունն ավելի հազվադեպ է անհանգստացնում ձեզ։

Պապայայի հյութը՝ սերմերով և կլեպով։ Այս հյութը հնարավորություն կտա օգտագործել պապայայի բոլոր օգտակար հատկությունները. օրգանիզմի համար օգտակար են նաև պապայայի սերմերը և կլեպը։ Հյութը պատրաստելու համար հարկավոր է.

  • Քառորդ պապայայի
  • դեղձ կամ տանձ
  • 2 պճեղ սխտոր
  • մաքրված և պատրաստված բազուկ
  • բանան
  • մաքրված գազար
  • կիտրոնի հյութ
  • երկու բաժակ ջուր։

Բոլոր բաղադրիչները խառնեք բլենդերում։ Շաբաթվա ընթացքում օգտագործեք երեք անգամ։

Խնձորի հյութը՝ աղիները մաքրելու համար։ Այս հյութը պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները.

  • խնձոր
  • տանձ
  • 250 գրամ սպանախ
  • գազար
  • նարնջի հյութ
  • մեկ բաժակ ջուր։

Խառնեք բոլոր բաղադրիչները բլենդերում և խմեք։ Խորհուրդ է տրվում օգտագործել շաբաթվա ընթացքում 3 անգամ։

 

Աղբյուրը ՝ https://168.am/2018/01/21/895919.html

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը