Սպանախը եփելուց չեմ խաշում ․․․ Ներկայացնում եմ ձեզ պանախի ճիշտ պատրաստման եղանակը, այսպես շատ համեղ է ստացվում


Սպանախի օգտակար հատկությունների մասին բազմիցս խոսել ենք։
Այդ մասին կարող եք կարդալ այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/
Իսկ այսօր կխոսենք սպանախի պատրաստման եղանակի մասին։ Այն իրականում պետք չէ խաշել, քանի որ այդպես կորցնում է իր վիտամինների պաշարը։
Հիմա սիրով ձեզ եմ ներկայացնում սպանախի պատրաստման ճիշտ և ամենահամեղ պատրաստման եղանակը։
Բաղադրամասեր
3 կապ սպանախ,
3 հատ ձու,
100 գրամ կարագ,
ձիթայուղ կամ բուսայուղ,
աղ,
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝
