Սպանախը եփելուց չեմ խաշում ․․․ Ներկայացնում եմ ձեզ պանախի ճիշտ պատրաստման եղանակը, այսպես շատ համեղ է ստացվում

Դիտումներ 1742

Սպանախը եփելուց չեմ խաշում ․․․ Ներկայացնում եմ ձեզ պանախի ճիշտ պատրաստման եղանակը, այսպես շատ համեղ է ստացվում

Սպանախի օգտակար հատկությունների մասին բազմիցս խոսել ենք։

 

 

Այդ մասին կարող եք կարդալ այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/

Իսկ այսօր կխոսենք սպանախի պատրաստման եղանակի մասին։ Այն իրականում պետք չէ խաշել, քանի որ այդպես կորցնում է իր վիտամինների պաշարը։



Հիմա սիրով ձեզ եմ ներկայացնում սպանախի պատրաստման ճիշտ և ամենահամեղ պատրաստման եղանակը։

Բաղադրամասեր

 


3 կապ սպանախ,
3 հատ ձու,
100 գրամ կարագ,
ձիթայուղ կամ բուսայուղ,
աղ,
սև պղպեղ

 

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝ 



Ամենաընթերցվածը