Ուշադրություն․ Արգելվում է սուրճը տաք վիճակում խմել․ Բժիշկների նոր բացահայտումը


Հաճախ են բժիշկները խոսում սուրճի թե դրական, թե բացասական ազդեցությունների մասին։
Առողջապահության միջազգային կազմակերպությունը հայտնում է, որ տաք սուրճը հանգեցնում քաղցկեղի գոյացության:
Այս ամենը հիմնված է վերջին հետազոտությունների արդյունքների վրա, ըստ որի՝ սուրճը պետք է խմել միջին ջերմաստիճանում, քանի որ շատ տաք սուրճը կերակրափողի քաղցկեղի առաջացման հիմնական պատճառներից մեկն է:
Այնպես որ, եթե սիրում եք սուրճ խմել, ապա խմեք այն գոլ վիճակում:
Իսկ սառը կամ գոլ սուրճը ոչ մի կերպ չչի կարող լինել քաղցկեղածին։
