Օգտվելով գարնան բարիքներից պատրաստում ենք թարմ լցոնած սնկեր։ Արագ և հեշտ բաղադրատոմս։

Դիտումներ 724
Օգտվելով գարնան բարիքներից պատրաստում ենք թարմ լցոնած սնկեր։ Արագ և հեշտ բաղադրատոմս։

Բաղադրամասեր

  • շամպինիոն -1 կգ

  • սոխ -1 գլուխ

  • պանիր -150 գրամ

  • պաքսիմատ -1 ճաշի գդալ

  • ձեթ

  • աղ, սև պղպեղ:

Այս բաղադրատոմսով հպարտանում են ֆրանսիական ռեստորանները։ Lցոնած սնկեր
 

Պատրաստման եղանակը

  • Սնկերի ոտիկները զգուշությամբ հեռացնել, գլխիկները համեմել աղով և շարել ջեռոցի նախապես յուղով պատված տապակի մեջ:

  • Սոխն ու սնկի ոտիկները կտրատել և բուսայուղի մեջ տապակել, աղ և պղպեղ ցաներ և 5 րոպե եփել:

  • Ավելացնել պաքսիմատը, խառնել, թողնել սառչի:

  • Այնուհետև ավելացնել քերած պանրի մի մասը, խառնել և լցոնել գլխիկները:

  • Պանրի մյուս մասը լցնել լցոնած սնկերի վրա և դնել ջեռոցը 10-15 րոպե (200 աստիճան):

 
 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը