Օգտվելով գարնան բարիքներից պատրաստում ենք թարմ լցոնած սնկեր։ Արագ և հեշտ բաղադրատոմս։


Բաղադրամասեր
-
շամպինիոն -1 կգ
-
սոխ -1 գլուխ
-
պանիր -150 գրամ
-
պաքսիմատ -1 ճաշի գդալ
-
ձեթ
-
աղ, սև պղպեղ:

Պատրաստման եղանակը
-
Սնկերի ոտիկները զգուշությամբ հեռացնել, գլխիկները համեմել աղով և շարել ջեռոցի նախապես յուղով պատված տապակի մեջ:
-
Սոխն ու սնկի ոտիկները կտրատել և բուսայուղի մեջ տապակել, աղ և պղպեղ ցաներ և 5 րոպե եփել:
-
Ավելացնել պաքսիմատը, խառնել, թողնել սառչի:
-
Այնուհետև ավելացնել քերած պանրի մի մասը, խառնել և լցոնել գլխիկները:
-
Պանրի մյուս մասը լցնել լցոնած սնկերի վրա և դնել ջեռոցը 10-15 րոպե (200 աստիճան):
