Համեղ աղցանի բաղադրատոմս, որը կհավանենք բոլորը
Արքայախնձորի աղցան պանրով և սխտորով անսովոր, համեղ և կծու ուտեստ է։ Գուրմաններն ասում են. «Ականջից չես կարող քաշել»:
Մենք համատեղում ենք անհամապատասխանությունը
Այս աղցանի արտասովորությունն այն է, որ այն համատեղում է անհամատեղելի թվացող մթերքները։ Ճաշատեսակը պատրաստվում է շատ արագ, քանի որ բոլոր բաղադրիչները չեն եփում։
Կազմակերպեք աղցանի համտես ընկերների հետ: Երևի նրանք նախկինում նման բան չեն կերել։
Բաղադրիչներ
-
Պահածոյացված արքայախնձոր - 250 գ
-
Կոշտ պանիր - 200 գ
-
Սխտոր - 2 պճեղ
-
Մայոնեզ - 2 ճ.գ. լ.
-
Աղ - 1 պտղունց
Ինչպես պատրաստել արքայախնձորի պանիրով և սխտորով աղցան
-
Քաղցր միջուկից հանում ենք արքայախնձորի խորանարդները կամ օղակները և կտրում փոքր կտորներով։
-
Սխտորի մեխակները մաքրեք չոր պատյանից և անցկացրեք մամլիչով կամ քերիչով մանր քերիչով։
-
Պանիրը քերել կոպիտ քերիչով։
-
Միավորել արքայախնձորը, պանիրը և սխտորը։
-
Խառնել ամեն ինչ։
-
Զանգվածը համեմել մայոնեզով և թույլ աղով։
-
Խառնել աղցանը։
-
Արքայախնձորի աղցան պանրով և սխտորով պատրաստ է։