Նուրբ, գեղեցիկ և շատ համեղ էկլերի բաղադրատմոս


Բաղադրամասեր
-
1 բաժակ ալյուր,
-
1 բաժակ ջուր,
-
100 գ կարագ,
-
4 հատ ձու,
-
Կրեմի համար՝
-
1 բաժակ կաթ,
-
1 բաժակ շաքարավազ,
-
3 ճաշի գդալ ալյուր,
-
200 գ կարագ
Պատրաստման եղանակը
-
Կարագը, ջուրը և ալյուրը եփել, վերցնել կրակից ու հատ հատ ավելացնել ձուն ու հարել:
-
Ստացված խմորից գդալով լցնել թավայի մեջ ու թխել 180-200 աստիճանում:
-
Պատրաստի էկլերների կողքից դանակով կտրել ու լցնել կրեմը:
-
Պատրաստել կրեմ: Կաթը, շաքարավազը ու ալյուրը եփել, սառեցնել ու խառնել կարագի հետ:
