Նրբագույն տորթ պատրաստված թթվասերով ՝ առանց ձվի և ալյուրի

Դիտումներ 622
Նրբագույն տորթ պատրաստված թթվասերով ՝ առանց ձվի և ալյուրի

Բաղադրամասեր՝

0,5 կգ թթվասերին ՝ 

200 գր բլիթներ,

30 գր ժելատին,

5 ճաշի գդալ շաքարավազ,

30 գրամ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակ՝

Ժելատինը 100 մլ ջրով բացել։

Թթվասերը միախառնել շաքարավազի հետ։

Ժելատինը կրակի վրա մի փոքր տաքացնել, բայց չեռացնել։ Սառելուց հետո ավելացնել թթվասերին ու շաքարավազին։

Կլորավուն ամանի մեջ խոհանոցային թուղթ դնել, լցնել կրեմը, վրան կրեկերներ, կրկին կրեմ, կրկին կրեկեր։

Թողնել այդպես 3 ժամ։ Հետո հանել ամանից ու զարդարել հալեցրած շոկոլադով։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը