Նրբաբլիթների ջրով այս բաղադրատոմսը հայտնի է շատ խոհարարների. Պահպանեք այս պարզ և մատչելի բաղադրատոմսը

Դիտումներ 502
Նրբաբլիթների ջրով այս բաղադրատոմսը հայտնի է շատ խոհարարների. Պահպանեք այս պարզ և մատչելի բաղադրատոմսը

Եթե ձեր ձեռքի տակ չկա ոչ կաթ, ոչ էլ կեֆիր կամ պարզապես ցանկանում եք նվազեցնել նրբաբլիթների կալորիականությունը, ապա այս պարզ բաղադրատոմսը հենց ձեզ համար է:


Նրբաբլիթների ջրով պատրաստվող այս բաղադրատոմսը շատ խոհարարների է գրավել, քանի որ պատրաստման այս եղանակով ստանում են բարակ և նուրբ նրբաբլիթներ:

Բաղադրիչներ

 Ալյուր — 1 բաժակ

 Սերուցքային կարագ — 3 ճ/գ

 Ջուր — 2,5 բաժակ

 Շաքարավազ— 2 ճ/գ

 Հավկիթ — 2 հատ

 Աղ —մի պտղունց

 Բուսական — 50 մլ

Ինչպես պատրաստել

Առանձին խորը ամանում հարում ենք ձուն, ավելացնում աղ, շաքարավազ և կրկին հարում:

Զանգվածին ավելացնում ենք ջուր և կրկին հարում:

Ճիշտ քանակությամբ վերցված ալյուրը մաղելով ավելացնում ենք զանգվածին և հարում էլեկտրական հարիչով:

Հարում ենք այնքան, որ ալյուրի գնդիկներ ընդհանրապես չմնան:

Պատրաստի խմորին ավելացնում ենք հալեցրած սերուցքային կարագը և խառնում:

Վերջ ձեր նրբաբլիթի խմորը  պատրաստ է թխվելու համար: Նրբաբլիթները թխում ենք փոքրիկ տապակի մեջ՝ նախապես  մի փոքր բուսական յուղ ավելացնելով:

 

 

Աղբյուրը ՝ https://hayinfo.net/hetaqrqir

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը