Ներկայացնում ենք սմբուկով և լոլիկով ամառային շատ համեղ ուտեստի բաղադրատոմսը


Բաղադրամասեր
-
200 գ բադրիջան,
-
25 գ գլուխ սոխ,
-
50 գ պոմիդոր,
-
20 գ ձեթ,
-
2 գ սխտոր,
-
70 գ մածուն,
-
աղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
նախապատրաստած բադրիջանը կլոր-կլոր կտրտել, աղ անել և 10—15 րոպե հետո մզել ու ձեթով տապակել:
-
Կաթսայի մեջ դնել մի շերտ տապակած բադրիջան, այնուհետև մի շերտ սոխառած, իսկ վրայից մի շերտ կիսած պոմիդոր և 5—10 րոպե դնել ջեռոցը։
-
Սխստորով մածունը մատուցել աոանձին։
