Ներկայացնում ենք սմբուկով և լոլիկով ամառային շատ համեղ ուտեստի բաղադրատոմսը

Դիտումներ 345
Ներկայացնում ենք սմբուկով և լոլիկով ամառային շատ համեղ ուտեստի բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

  • 200 գ բադրիջան,

  • 25 գ գլուխ սոխ,

  • 50 գ պոմիդոր,

  • 20 գ ձեթ,

  • 2 գ սխտոր,

  • 70 գ մածուն,

  • աղը՝ ըստ ճաշակի

Բադրիջանը և պոմիդորը ջեռոցում


Պատրաստման եղանակը

  • նախապատրաստած բադրիջանը կլոր-կլոր կտրտել, աղ անել և 10—15 րոպե հետո մզել ու ձեթով տապակել:

  • Կաթսայի մեջ դնել մի շերտ տապակած բադրիջան, այնուհետև մի շերտ սոխառած, իսկ վրայից մի շերտ կիսած պոմիդոր և 5—10 րոպե դնել ջեռոցը։

  • Սխստորով մածունը մատուցել աոանձին։

Բադրիջանը և պոմիդորը ջեռոցում

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը