Ներկայացնում ենք կեռասի չիր պատրաստելու բաղադրատոմսը

Դիտումներ 443
Ներկայացնում ենք կեռասի չիր պատրաստելու բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

  • 2 կգ կեռասին ՝

  • 1 կգ շաքարավազ,

  • 1/2 հատ կիտրոնի հյութ, նարնջի հյութ – 1 հատի,

  • 2 թ.գդ դարչին,

Կեռասի չիր

 


Պատրաստման եղանակը

  • Կեռասը լվանալ, կորիզները հանել: 

  • Վրան լցնել կիտրոնի հյութը , շաքարավազը, դարչինը: 

  • Եփել, մինչև միրգը փափկի: 

Կեռասի չիր

  • Հյութը քամել, դնել քամիչի վրա: Շարել յուղաթղթի վրա: 

  • Դնել ջեռոցի մեջ մի քանի ժամ կամ չորացնել ավանդական եղանակով: 

  • Ավելի լավ է պահել սառնարանում, այդպես այն չի փառակալում:

Կեռասի չիր

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը