Մսով բլինչիկներ․ Պատրաստեք այս բաղադրատոմսով և ամենհամեղը կլինի ձերը
Բաղադրամասեր
Միջուկի համար ՝
1 կգ աղացած տավարի մսին ՝
2 հատ սոխ,
1 թ․ գ. սև պղպեղ,
1 թ․ գ կարմիր պղպեղ,
աղ,
100 մլ բուսայուղ,
1 փունջ մաղադանոս,
Խմորի համար `
1 լ կաթ,
4 հատ ձու,
2 ճ․ գ ալյուր (200 գր.),
4 ճ․ գ բուսայուղ,
2 ճ․ գ շաքարավազ,
1 թ․ գ աղ
Պատրաստման եղանակը
Կաթի մեջ լցնում ենք ձվերը, ավելացնում ենք աղը, շաքարավազն ու ալյուրը և լավ խառնում ենք:
Այնուհետև ավելացնում ենք բուսայուղը, կրկին խառնում ենք և թողնում ենք զանգվածը հանգստանա 0,5-1 ժամ:
Պատրաստեք միջուկը։
Միսը աղում ենք։ Աղում ենք նաև սոխը, մանր կտրատում ենք մաղադանոսը։ Ստացված զանգվածը համեմում ենք աղով և պղպեղով։ Լավ խառնում ենք և դնում կրակին։
Պատրաստենք բլինչիկի լիստերը և ավելացնենք միջուկը։ Տապակենք կարագով և մատուցենք։ Այս բաղադրատոմսը ամենալավն է և համեղը։