Միշտ ցանկացել եմ պատրաստել այս քաղցր և յուրահատուկ տորթը, Հատապտուղները դոնդողում

Դիտումներ 317
Միշտ ցանկացել եմ պատրաստել այս քաղցր և յուրահատուկ տորթը,  Հատապտուղները դոնդողում

Ժելեով հատապտուղներն ամառային լավագույն աղանդերներից է: Այն թեթև համ ունի և հաճելի ու թարմնացնող է հատկապես այս շոգ օրերին:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ են՝

0,5 բաժակ ելակ

0,5 բաժակ մոշ

0,5 բաժակ ազնվամորի

0,5 բաժակ հաղարջ

2 հատ բանան

2 լիտր մրգային հյութ

50 գրամ դոնդող


Պատրաստման եղանակը.

Եռացրեք մրգային հյութը, հետո վերցրեք կրակից և վրան լցրեք դոնդողն ու խառնեք:

Դրանից հետո լվացրեք հատապտուղները, չորացրեք, բանանն էլ մաքրեք և կտրտեք:

Ստացվածը լցրեք նախապես պատրաստվածի վրա, կրկին լավ խառնեք և դրեք սառնարան:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը