Մի փոքր ալկոհոլ և ստացվում է ամենահամեղ շամպայնով ժելեն, բաղադրատոմսը
Դիտումներ 188
Բաղադրիչներ՝
շամպայն – 2 բաժակ,
ժելատին – 20 գ,
սպիտակ գիլասի մուրաբա (միայն հյութը) – 4 ճ. գդ.,
Հատապտուղներ կամ կտրատած միրգ
Ժելատինը սառը ջրով թրջել:
Հինգ-վեց րոպե հետո ջուրը թափել:
Ժելատինի վրա լցնել շամպայնի մի մասը, դնել գոլորշու վրա, անընդհատ խառնել, մինչև ժելեի գնդիկները լուծվեն:
Ավելացնել մուրաբայի քաղցրաջուրը: Գոլորշուց վերցնել խառնուրդը, ավելացնել մնացած շամպայնը, խառնել:
Թափանցիկ ամանների մեջ լցնել միրգը, վրան՝ շամպայնը և սառեցնել 4 ժամ:
Մատուցել քաղցրավենիքի հետ:
Ամենաընթերցվածը